All About Daily New York Times

Ljuskice za zube u Osijeku

Nov 30

Zubne ljuskice u stomatološkoj ordinaciji

Hollywoodsk osmijeh u gradu Osijeku

Zasigurno se svako od vas barem u jednom trenutku života zapitao kako hollywoodske zvijezde postižu tako savršen osmijeh? Naravno i zbog čega majka priroda i kod vas nije bila toliko darežljiva? Razveselit ćete se kada čujete da se ovdje uopće ne radi o sreći genetike, već naprotiv, o keramičkim ljuskicama za zube koje ugrađuju vješte ruke stomatologa i zubnih tehničara, te svi oni upravo zbog njih imaju tako savršeni osmijeh.

Estetska stomatologija danas postaje sve traženija. Vjerujem da je svatko od nas voljan platiti za uslugu koja će poboljšati ne samo vaš izgled, već i vaše samopouzdanje.

Zašto ugraditi zubne ljuskice:

  • Zubi na koje se postavljaju zubne ljuskice minimalno se bruse
  • Ljuskica omogućavaju prirodan izgled zuba
  • Površina ljuskica je glatka i keramička, čime omogućava dugotrajnost i ne mijenja boju
  • Nakon zahvata nema nikakvih bolova, što je zapravo velika prednost

Sve je to odlično za znati, međutim kome se u Osijeku obratiti za ugradnju zubnih ljuskica? Nitko od nas ne želi “bacati” novce na lošu uslugu i želimo da nam neko pouzdan i stručan to odradi. 

Apsolutnu preporuku imam za Design Smile Kovač, obzirom da stomatolog radi besprijekorno. Strpljiv je, te će spremno odgovoriti na sva vaša pitanja! Sve informacije ćete imati na dohvat ruke, dobiti sugestije i savjeta onoga što je najbolje za vas i vašu situaciju sa zubima. Usluga koju pružaju je bez greške i jako sam sretna što sam ih uspjela pronaći i riješiti svoj problem njihovim zubnim ljuskicama, te želim to iskustvo preporučiti i svima vama.

Doktor iz Osijeka zaista je susretljiv i pažljiv, posebno ako ste osoba kao ja koja se poprilično boji zubara, ali ipak želi da ju to ne spriječi o održavanju zdravlja zubi, kao i same odluke o ugradnji zubnih ljuskica. Kompletan tim daje sve od sebe i stvarno nemam pogovora, posebice što kako sam ih posjetila i odlučila se za ugradnju zubnih ljuskica, više nemam strah od zubara, te s veseljem odlazim na rutinske preglede.

Sama ugradnja ne traje predugo, a kada nakon toga u ogledalu vidite potpuno drugi i savršen osmijeh, bit ćete sigurni da ste napravili dobru stvar za sebe, te više nećete sakrivati vaš osmijeh. Žvot je zaista prekratak da biste se sakrivali. U krajnjem slučaju, zbog toga postoje ljuskice, koje će zasigurno ponovno staviti osmijeh i na vaše lice.

Rendgen pregled zubi

Održavanje zubnih ljuskica?

Sama keramika od kojih su izrađene zubne ljuskice ne može stradati od karijesa, međutim, kako se ljuskice nalaze samo na prednjoj površini zuba, to i dalje znači kako zubno tkivo ispod zubnih ljuskica može biti zahvaćeno karijesom. Naglasak je i dalje na redovitom održavanju higijene usne šupljine i korištenju zubnog konca, jer uz dugotrajnost zubnih ljuskica, potrebno je održavati i zdravlje kompletne usne šupljine, te nipošto se ne bi trebalo zanemarivati i zubno meso.

Temeljitim četkanjem zubi 2 puta na dan, čišćenjem interdentalnih prostora zubnim koncem te nježnim masiranjem zubnog mesa mekanom četkicom. Redovitim održavanjem higijene i zdravlje svoje usne šupljine, zubne ljuskice mogu vam potrajati i više od 10 godina, što je zaista dug vremenski period.

Važno je napomenuti da zubne ljuskice ne znače i promjene u prehrambenim navikama niti će one promijeniti boju uslijed konzumacije kave, čaja i obojene hrane, ali ipak se ne preporuča otkidati žilavu i tvrdu hranu ljuskama. 

Naravno, nakon što se ugrade ljuskice u početku ćete vjerojatno malo više paziti na održavanje. Primjerice, ja sam se trebala naviknuti na to da ne bi trebala više gristi jabuku, te mi je trebalo malo vremena da se podsjetim na to i naviknem ju konzumirati na druge načine.